Credit- en Interim Management
TDA

Credit Management

In uw eigen organisatie heeft u er ongetwijfeld mee te maken; klanten die zich niet aan uw betalingstermijn houden. De problemen die kunnen ontstaan door deze slecht betalende klanten wordt vaak onderschat. Een solide debiteurenbeheer zal uw cashflow aanzienlijk verbeteren. MaxIncasso kan ervoor zorgen dat uw klanten tot betalen overgaan, zonder dat dit invloed heeft op de klantrelatie.

Snel tot een oplossing komen

MaxIncasso ondersteunt meerdere organisaties door het minnelijke deel (het 1e telefoontje) van dit proces uit handen te nemen. Tijdens deze eerste telefoontjes brengen wij direct in kaart wat de reden is van niet betalen en zoeken een oplossing met de klant. Daarnaast blijft door onze servicegerichte aanpak de klantrelatie intact.

Indien er na deze acties nog geen betaling volgt, kan MaxIncasso ervoor zorgen dat er op tijd een adequaat proces voor incasso of deurwaarderstraject wordt ingezet. MaxIncasso doet dat samen met strategische partners die de jarenlange ervaring, kennis en know-how hebben.

Benieuwd hoe MaxIncasso ervoor kan zorgen dat uw klanten tot betalen overgaan, zonder dat dit invloed heeft op uw klantrelatie? Neem dan direct contact op met onze adviseurs. Zij staan u graag te woord.

Meer informatie over MaxIncasso vindt u hier.

Interim Management

Vertrouw ook op de expertise van TDA op het gebied van detachering binnen de contact center branche. Met onze getrainde callcenter agents en managers bij u in huis heeft u de garantie dat ook tijdens interne capaciteitsproblemen, uw klanten professioneel te woord worden gestaan.

Onze ervaringen met detachering zijn zeer positief ontvangen, niet alleen door de klant maar ook door onze agents en managers. Bedrijven groot of klein, kunnen bij TDA terecht. Een perfecte oplossing om niet alleen uw klantcontact beter op te pakken, maar ook om de werkdruk onder uw eigen medewerkers af te laten nemen.

Heeft u behoefte aan (tijdelijke) ondersteuning in uw contactcenter?
Neem dan direct contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag te woord.