BANK, VERZEKERAAR, PENSIOENFONDS

WFT compliant klantcontact
ik ben geinteresseerd

WFT

TDA en Talent&Pro

Samen in WFT klantcontact

Het faciliteren van kwalitatief klantcontact voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen vergt brede kennis en ervaring, maar óók een registratie bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). TDA is sinds april 2012 WFT gecertificeerd (AFM registratie: 12040644).

Deze WFT certificering biedt TDA de mogelijkheid om namens haar opdrachtgevers in de sector te bemiddelen en advies uit te brengen op het gebied van financiële dienstverlening. Gezien de complexiteit is het werken met hoog opgeleide medewerkers (HBO- of WO geschoold) vaak een vereiste. Daarom is TDA een strategische samenwerking aangegaan met Talent&Pro. Talent&Pro is de partij voor WFT gecertificeerd personeel.

TDA is samen met Talent&Pro in staat om u als verzekeraar, bank of pensioenfonds geheel te ontzorgen. Ontzorgen door tijdig de juiste mensen voor u beschikbaar te hebben maar ook ontzorgen door volledige business processen “over te nemen” en compliant voor u uit te voeren. Denkt u bijvoorbeeld aan hersteladviestrajecten voor de beleggingsverzekeringen waarin klantcontact hoogfrequent wordt ingezet of het voldoen aan de zorgplicht dat veel organisaties voor uitdagingen plaatst op het terrein van vakkundig en compliant klantcontact. TDA en Talent&Pro bieden de services zowel bij u op locatie als desgewenst ook op een van de TDA vestigingen in Almere, Leiden of T&P locatie Utrecht.

Bent u op zoek naar een flexibele business partner die u helpt om uw klantcontactprocessen juist binnen deze dynamiek te waarborgen? Neem dan direct contact op met onze adviseurs. Zij staan u graag te woord!

Over Talent & Pro

Talent&Pro is binnen Nederland de marktleidende totaalpartner op het gebied van detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is al ruim 20 jaar actief in het bank- en verzekeringswezen, de pensioen- en leven branche en het actuariaat. Binnen deze sectoren zijn meer dan 700 interim specialisten werkzaam in zowel operationele als strategische functies. Hoogopgeleide toptalenten en professionals die actief bijdragen aan efficiënte bedrijfsvoering en werkprocessen – en daarmee de resultaten – van financiële dienstverleners. Talent&Pro werkt voor alle grote financiële instellingen in Nederland.

Kantoor Almere

Wisselweg 33

1314 CB  ALMERE

0888-800 800

Kantoor Leiden

Herengracht 48

2312 LE  LEIDEN

0888-800 801