Solliciteer nu

Jobs

Solliciteer direct

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

 

WIE ZOEKEN WIJ

Wij stellen onze vacatures open voor iedereen en uiteraard zeker ook voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze focus ligt op jouw instelling. Bij TDA werken onder meer herintreders, zelfstandigen en studenten. De leeftijden variëren van 17 tot 70 jaar.

Iedereen van 17 jaar en ouder welkom is welkom bij ons. MBO werk- en denkniveau is voldoende. Het draait om één ding: motivatie. Kun jij in jouw sollicitatiegesprek overtuigend toelichten waarom jij de juiste kandidaat bent en waarom je bij TDA wilt werken? Dan maken we graag kennis met je.

 

GOED NEDERLANDS EN OMGAAN MET EEN COMPUTER

Het spreekt eigenlijk voor zich: wanneer je bij ons wilt werken dien je goed verstaanbaar Nederland te spreken (een licht accent is geen probleem). Ook is het van belang dat je rustig kan luisteren naar de klant en daar op in kan spelen.

Bij TDA werkt iedereen met computers. Goed met een computer om kunnen gaan is een pré.

 

TRAININGEN

Het is niet meer dan logisch dat je moet beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om je werk goed te kunnen verrichten. Daarom hebben wij een uitgebreid trainingsprogramma wat begint met de basistraining gesprekstechnieken en wet- en regelgeving. Vervolgens word je intensief begeleid tijdens je werk en zijn er vervolgtrainingen.

TDA: al meer dan 35 jaar specialist in klantcontact

35