Business partners
TDA

TDA is van mening dat je als organisatie niet altijd in alles het beste kunt zijn. Ieder mens, maar ook iedere organisatie heeft zo zijn eigen specialisme. TDA is niet alleen gespecialiseerd in het bieden van kwalitatief klantencontact, maar ook in het selecteren van business partners die onze relaties op andere gebieden kunnen ondersteunen.

Gedurende haar bestaan heeft TDA een netwerk van partners om zich heen verzameld die zich allen hebben bewezen binnen hun eigen vakgebied. Graag stellen wij enkele van onze partners aan u voor.

  • Op het gebied van WFT compliant dienstverlening: Talent&Pro
  • Specialisten in E-Commerce Management: Projaxion

 

WFT klantcontact

Financieel detacheerder Talent&Pro en facilitair contactcenter TDA hebben een overeenkomst gesloten voor een strategische samenwerking. Met dit partnership breidt Talent&Pro haar Wft-gecertificeerde (Wet financieel toezicht) detacheringsdiensten uit met Wft-gecertificeerd klantcontact. De bundeling van krachten is een passend antwoord op de toenemende behoefte van financiële dienstverleners naar gekwalificeerde Wft-professionals op het gebied van klantcontact.

Over Talent&Pro

Talent&Pro is binnen Nederland de marktleidende totaalpartner op het gebied van detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is al ruim 15 jaar actief in het bank- en verzekeringswezen, de pensioen- en levenbranche en het actuariaat. Binnen deze sectoren zijn meer dan 800 interimspecialisten werkzaam in zowel operationele als strategische functies. Hoogopgeleide toptalenten en professionals die actief bijdragen aan efficiënte bedrijfsvoering en werkprocessen – en daarmee de resultaten – van financiële dienstverleners. Talent&Pro maakt onderdeel uit van de Redmore Group en werkt voor alle grote financiële instellingen in Nederland. 

Meer informatie over Talent & Pro vindt u hier.

 

Over Projaxion

Het resultaat van uw e-shopactiviteiten moet maximaal zijn. Bij de uitvoering wilt u daarom kunnen vertrouwen op een onafhankelijke partner die naast u staat en uw belangen deelt. Die partner is PROJAXION met haar E-commerce management services: de regievoering over alle backoffice-activiteiten van e-shops.

Meer informatie over Projaxion vindt u hier.