TDA en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
TDA

 

TDA & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

TDA staat voor kwaliteit! Niet alleen in de uitvoering van onze werkzaamheden, maar ook kwaliteit voor onze medewerkers en de wereld om ons heen. Sinds de oprichting van TDA is dit al onderdeel van de bedrijfsvoering.

Wij zorgen ervoor dat onze mensen goede arbeidsomstandigheden hebben en wij stimuleren ze om gezond te leven en te bewegen. Zo hebben wij in oktober 2012 deelgenomen aan de ‘Nationale Traploopweek’ van het Diabetesfonds.

Daarnaast zijn wij goed toegankelijk, ook voor mensen met een beperking en houden wij rekening met de gezondheid van onze medewerkers en gasten.

Al jaren maken TDA en haar medewerkers zich sterk voor Stichting Opkikker. Dit doen wij door de inzet van mensen, middelen en financiën.

 

Mensen

Wij stimuleren onze mensen vrijwilligerswerk te doen. Binnen TDA zijn een aantal medewerkers zeer actief als vrijwilliger bij Stichting Opkikker. Zij zetten zich o.a. in tijdens de (Super) Opkikkerdagen en het werven van ambassadeurs van de stichting.

 

Middelen

TDA biedt Stichting Opkikker ICT ondersteuning. Zo heeft TDA onder anderen, geheel kosteloos, een applicatie voor de stichting ontwikkeld om de aanmeldingen voor de (Super) Opkikkerdagen te automatiseren en stroomlijnen. Op deze manier kan Stichting Opkikker een stuk efficiënter te werk gaan.

 

Financiën

Stichting Opkikker maakt gebruik van de telefooncentrale van TDA. Op deze manier heeft de stichting geen kosten voor haar telefoonverkeer. Deze kosten worden geheel gedragen door TDA.

Over Stichting Opkikker

Stichting Opkikker verzorgt Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind, zodat na veel vervelende dagen de leuke dagen toch net iets langer duren. Meer informatie over Stichting Opkikker? Kijk op: www.opkikker.nl