Nieuws
TDA

Na een doordachte en snelle overname gaat het facilitaire contact center Key-Net nu verder als TDA Leiden.

Klanten en een groot deel van de medewerkers zijn hierdoor verzekerd van voortgang van hun activiteiten. De werkzaamheden zullen aan de Herengracht in Leiden verder gaan onder leiding van Rob van Honschoten, de Commercieel Directeur van TDA Leiden.

Cokky Weyschedé Bosman: ‘Voor TDA heeft de klant altijd de belangrijkste plek, iedereen zegt altijd dat we de klant centraal moeten zetten, in dit geval is dat voor TDA dan ook een van de belangrijkste overwegingen geweest om deze herstart mogelijk te maken. Ook het personeel is bij de overname gebaat. Helaas is het onmogelijk om alle medewerkers over te nemen, maar een groot deel van de mensen zal door de overname zijn of haar baan nu gelukkig behouden.

Daarnaast is het zo dat met het aanblijven van Rob van Honschoten er voor de klanten weinig verandert: de dienstverlening heeft niet stilgelegen en gaat dus ook nu gewoon door. Door de activiteiten onder de paraplu van TDA verder voort te zetten heeft ook TDA hiermee haar portfolio uitgebreid. Wij, Rob van Honschoten en het personeel zijn hier erg blij mee!’

In het centrum van Almere-Stad en de vestiging in Utrecht werken al ca. 120 medewerkers iedere dag aan de tevredenheid van haar opdrachtgevers. TDA werkt vanuit een sterk kwaliteitsbesef in een heldere, open structuur: Persoonlijk, Professioneel, Prestatiegericht en als Partner in Business...

Volgens de nieuwe eigenaren van Key-Net, Cokky Weyschedé Bosman en Peter van Beugen, is TDA met haar management klaar voor deze volgende stap: ‘Het trouwe team van medewerkers is heel hecht en gericht op een succesvolle voortzetting van een onderneming. De managers van TDA werken in een omgeving die ze zelf omschrijven als ‘het mooiste facilitaire contact center van Nederland’. En daar zijn we heel erg trots op!


Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Cokky Weyschedé Bosman, directeur TDA via telefoonnummer 0888 800 800 of met Rob van Honschoten, Commercieel Directeur TDA Leiden via telefoonnummer 06 – 2890 6609. Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..